Investment Portrait sessionsPricing & Packages

Maternity - Baby - Kids - Family - Pets

Mijn prioriteit is zorgen voor prachtige herinneringen, een geweldige ervaring en helpen om elk klein detail vast te leggen waar je misschien zelf niet aan zou denken en later spijt van hebt dat je dit niet op elk mogelijke manier hebt laten fotograferen.


Uiteraard ben je nieuwsgierig naar de prijzen.

Mijn prijzen voor de 'portrait sessions' bestaan uit 2 delen, een sessieprijs en een fotopakket inclusief shoptegoed.

Sessieprijs:

199,-


Om je boeking te bevestigen betaal je een sessieprijs.

Wat is hierbij inbegrepen:


 • Telefonisch kennismakingsgesprek.
 • Persoonlijke infobrochure bijhorend bij je fotoshoot.
 • Toegang tot de client closet en eventuele fitting vooraf.
 • Tot 50 km rijkosten.
 • Mogelijkheid tot het bijboeken van een make-up en haar artist.
 • +/- 1 uur durende high end fotoshoot in de studio of op locatie.
 • Selectie en professionele bewerking van minstens 40 foto's.
 • Slideshow reveal voorafgaand aan je keuze.
 • Online galerij die je kan delen met familie en/of vrienden.
 • Indien gewenst een interieursimulatie voor je wall art.


Bij de sessieprijs zitten geen foto's inbegrepen.

Fotopakketten:

Vanaf 299,-


Na je shoot krijg je een prachtige online galerij van 40 foto's waaruit jij jouw mooiste herinneringen mag kiezen. Je sessie eindigt niet enkel met online bestanden maar aangezien je 'printkrediet' krijgt, kan je dadelijk jouw mooiste herinneringen vereeuwigen in een album of aan de muur via mijn online shop.


Fotopakketten starten vanaf 299,- en zijn inclusief:


 • 5 tot 40 digitale foto's in hoge resolutie afhankelijk van je gekozen pakket.
 • Afhankelijk van je fotopakket krijg je tot 100 euro tegoed in de shop zodat jij jouw herinneringen in de vorm van wall art, prachtige albums, prints,... zelf kan bestellen. Bekijk hieronder de verschillende fotopakketten.


Afhankelijk van je gekozen fotopakket start een volledige fotoshoot (= sessieprijs + fotopakket) dus bij 498,-

FOTOPAKKETTEN

BASIC

299,-

- 5 digitale foto's in hoge resolutie
- 15 euro printkrediet in de online shop

STANDARD

499,-

- 15 digitale foto's in hoge resolutie
- 50 euro printkrediet in de online shop

PREMIUM

699,-

- Minstens 40 digitale foto's in hoge resolutie
- 100 euro printkrediet in de online shop

FAQ

Opties

- Make-up & hair artist:
125 euro

- Kids tot 2 jaar:
Cakesmash + verse bloemen + milkbath: 125 euro.

- Maternity:
Milkbath: 99 euro.
Studio + outdoor shoot: 99 euro

- Golden hour:
Omboeken tot we een golden hour hebben: 99 euro

- Foto's sneller beschikbaar:
Binnen de 3 dagen jouw foto's: 125 euro

Afbetalingsplan

Het is mogelijk om de betaling van je shoot te spreiden op maximaal 3 maanden voor het grootste fotopakket.

Te laat of annulering

Gelieve 15 minuten voor de shoot telefonisch te verwittigen indien u te laat zou zijn. Bent u later dan 30 minuten dan kan de shoot jammer genoeg niet meer doorgaan en geldt dit als een annulatie.

Bij een annulering van de shoot kan er geen voorschot teruggevorderd worden. Deze dag was voor jou geboekt en hierdoor kon ik op deze dag geen andere klanten inboeken.

Maternity

Een maternity reportage is tot 5 personen uit hetzelfde gezin.

Voor een zwangerschapsshoot plan je best een shoot rond de 32 weken. Je hebt dan een mooie ronde buik, perfect voor foto's.

Je kan gebruik maken van mijn client closet.

De shoots gaan door in de studio of buiten. Een combinatie van beide kan mits een meerprijs van 125 euro.

De reportage in studio zijn glamoureuse foto's die je rondingen in de kijker zetten. Bij deze shoots kan ik de make-up en hair artist alleen maar aanraden aangezien de flitser ervoor zorgt dat elke oneffenheid in de huid extra in de kijker wordt gezet. De make-up zorgt voor een glamoureus gevoel bijpassend bij de sfeer.

Denk eventueel ook na of je een newbornshoot wenst of niet. De plaatsjes durven soms snel vol zitten en ik wil je niet teleurstellen.
Boek je je maternity en newbornshoot samen dan kan ik je een korting aanbieden van 50 euro in de vorm van een tegoedbon in printkrediet.

Wil je gezinsfoto's tijdens je maternityshoot dan raad ik een buitenshoot aan! Waarom geen gezin in de studio? In de studio moeten kinderen opletten voor al het fotomateriaal dat aanwezig is. Buiten kunnen ze rondrennen, gek doen en volledig zichzelf zijn. Die momenten zijn er om te koesteren, niet de momenten dat ze stijf in de studio staan. :)
Wil je toch enkele studio foto's met je kids, dan vraag ik om ze pas op het einde van je eigen shoot door oma of opa te laten brengen zodat ze niet de hele tijd moeten wachten.

Newborn

De eerste 2 tot 3 weken na de geboorte zijn de beste periode om een baby te fotograferen. Ze hebben nog hun natuurlijke foetushouding, slapen graag en zijn makkelijk tot rust te brengen door te sussen of door ze in te wikkelen.

Voor een shoot voorzie ik 2 a 3 uurtjes. Indien je kindje zeer rustig is kan dit uiteraard sneller.
Probeer je kleine spruit een half uur voor de shoot nog even te voeden. Zo hebben ze een voldaan gevoel en kunnen ze in principe doorslapen tot na de shoot. Uiteraard wordt er, indien nodig, tijd gemaakt om tussendoor nog een voeding te geven.

Bedenk even voor jezelf of je een lifestyle thuisshoot of een studioshoot wenst.

Indien broer en/of zus meekomt naar de shoot vraag ik om met 2 volwassenen naar de studio te komen. Ik start dan met de gezinsfoto’s. Hierna kan grote broer en/of zus naar huis of naar een speeltuin vlakbij. Het wachten tijdens de newborn- of babyshoot duurt gewoon te lang voor een peutertje en het is dan moeilijk om stil te blijven zitten.

Ik heb een zeer groot aanbod van accessoires, jij hoeft dus enkel je kindje mee te brengen. Het enige wat jij moet doen is jouw favoriete kleur doorgeven.

Door het beperkte aantal plaatsen kan je best je newbornshoot al boeken tijdens je zwangerschap. Zo kan ik je steeds een plaatsje garanderen rond de datum van (geplande) geboorte. Komt je kleintje toch iets vroeger of later dan gaan we samen op zoek naar een ander sneller of later moment.

Cakesmash en milkbath

Voor de shoot voorzie ik 2 settings, aangepaste decoratie met verse bloemen en/of fruit en leuke kledijsetjes.
Eigen taart kan niet aangezien deze taarten niet altijd geschikt zijn om 'stuk' te maken en de kleuren soms afgeven op de ondergronden of kledij.

De extra prijsinvestering voor dit alles is 125 euro en omvat de taart, decoratie, kleding, verwarmde studio en niet te vergeten de opkuis die wel wat tijd vergt na zo'n cakesmash. :)

Family

Een familieshoot is steeds tot 5 personen. Per extra persoon vraag ik 35 euro extra voor de extra tijdsinvestering die die extra persoon met zich meebrengt.

Familieshoots gaan steeds buiten door en nooit in de studio.
Individuele kinderportretten in de studio kunnen echter wel.

Waarom nu geen gezin in de studio? In de studio moeten kinderen opletten voor al het fotomateriaal dat aanwezig is. Buiten kunnen ze rondrennen, gek doen en volledig zichzelf zijn. Die momenten zijn er om te koesteren, niet de momenten dat ze stijf in de studio staan. :)

Fotograferen is het leven vastleggen zoals het is. Indien een kindje echt niet wil meewerken en ik geen foto's kan afleveren reken ik wel mijn voorschot aan voor de tijdsinvestering.

Een huisdier is een familielid, ze behoren tot het gezin. Er kruipt heel wat extra tijd en werk in het rustig houden van je dier tijdens een shoot.
Daarom tellen ze mee als 1 persoon.

Kids die niet meewerken?

Wat als kids nu niet willen meewerken?
Ik verwacht niet dat kinderen "braaf zijn" tijdens hun sessie. Sterker nog, als ze een beetje ondeugend worden, zal dat ons waarschijnlijk een echte glimlach opleveren.
Laat ze voor één keer eens ondeugend doen, zeg geen nee en wordt niet boos. De echte momenten, oncontroleerbaar gegiechel en wind in je haar is hier het eigenlijke doel, niet geforceerde glimlachen tijdens het stijf poseren.

Uiteraard is dit alles moeilijker te verwezenlijken in een studio dan buiten. In de studio moeten kinderen opletten voor al het fotomateriaal dat aanwezig is. Buiten kunnen ze rondrennen, gek doen en volledig zichzelf zijn. Die momenten zijn er om te koesteren

Kind words from Portrait Sessions

Aske is een fotograaf met passie, ze trekt de mooiste foto's. We hebben een newbornshoot laten doen van onze kleine meid. De foto's zijn prachtig! Dankzij aske hebben we de mooiste herinneringen van onze dochter. Topfotograaf die veel gevoelens en liefde vastlegt in haar foto's. Daarnaast is het ook gewoon een top madam met het hart op de juiste plaats. Bedankt voor deze mooie ervaring. 👍❤️

— 
Nathalie